Introducere in mass-media

Incarcat la data: 15 Ianuarie 2013

Autor: Radu Cristina

Pret: Gratuit

Numar pagini: 13

Tip fisier: zip

Marime fisier: 123 kb

I.Introducere. Cursul reuneste, sub forma unei sinteze, cele mai importante etape ale constituirii sistemului mass-media, de la „protoistoria” fenomenului pana la cele mai recente realizari din domeniu, cunoscute sub denumirea multimedia.

II.Obiective. Consta in realizarea unei imagini de ansamblu asupra acestor componente studiate secvential, dar si din perspectiva determinatiilor existente intre informatia teoretica si fixarea acesteia in actul jurnalistic. Se va pune un accent deosebit pe insusirea dictionarului de termeni vehiculati in mass-media si insertarea lor in specificul comunicational al fiecaruia dintre miloacele de comunicare in masa.

III. Cerinte.
La finalizarea cursului studentii trebuie sa posede cunostinte privind terminologia de specialitate din domeniu si sa-si insuseasca informatia vehiculata in acest moment referitor la continutul si activitatile din mass-media.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Introducere in mass-media". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Cursuricurs mass-mediacurs comunicareintroducere in mass-media
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...