Introducere in sistemul mass media

Incarcat la data: 04 Februarie 2010

Autor: cristi mertic

Pret: 50 credite

Obiective
Aceasta tema permite studentilor sa inteleaga modul in care sistemul comunicarii de masa raspunde unor nevoi ale indivizilor si societatii in ansamblul ei (functiile mass media)

Functii, roluri si efecte
Presa raspunde unor nevoi si aspiratii, clare sau difuze, ale indivizilor si colectivitatilor – fiind modelata astfel de solicitarile sau de asteptarile acestora – simultan, ea exercita o seama de influente asupra vietii sociale, modificand actiunile indivizilor si grupurilor. Pornind de la aceste constatari, jurnalistii, oamenii politici, legiuitorii, filosofii, psihologii si sociologii au cautat sa vada ce loc ocupa mass media in viata sociala, ce legaturi se tes intre ele si diferitele institutii, grupuri sau persoane, ce putere au aceste interactiuni si ce importanta are presa in procesele de transformare a structurilor economice, sociale, politice ori culturale.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Introducere in sistemul mass media". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INTRODUCEREmass media
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan