Reclama globala si comunicarea interculturala

Incarcat la data: 10 Februarie 2010

Autor: necunoscut

Pret: Gratuit

In tarile dezvoltate reclama contine mai multe elemente scrise si informatii tehnice deoarece consumatorii au un grad de alfabetizare si educatie mai ridicat. De exemplu, reclamele in Turcia incearca mai mult sa convinga si mai putin sa informeze.

Reclama pe anumite piete contine elemente rationale in timp ce pe alte piete contine mai multe elemente emotionale. Culorile folosite in reclame au semnificatii diferite. De exemplu, culoarea verde este asociata in SUA cu banii iar in Franta cu medicamentele.

Reclamele coreene prezinta mai multe persoane virstnice a caror intelepciune are valoare in tarile asiatice.
Reclamele franceze contin numeroase elemente estetice. Reclamele americane contin cele mai multe elemente comparative.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Reclama globala si comunicarea interculturala". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSCOMUNICARE INTERCULTURALAmass mediapiata globala
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan