Tehnici de arta fotografica

Incarcat la data: 28 Mai 2010

Autor: lolita dita

Pret: 80 credite

Numar pagini: 60

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1296 kb

Permanent, prin fata ochilor, cu o viteza ce adesea devine ametitoare, ni se deruleaza imagini din cele mai diverse surse. De pe ecranul televizorului sau de pe dislay-ul telefonului mobil, de pe afisele publicitare, de pe etichetele unor produse sau dintr-o banala deplasare in cotidian, suntem asaltati de imagini care doresc sa ne transimta un mesaj, precum si “n “ imagini care asteapta sa fie remarcate si imortalizate.

Din albumele de familie sau din cutii si plicuri raspandite prin diverse sertare din casa, fotografii ale persoanelor dragi sau chiar ale noastre cand eram copii ne ofera placere si informatii asupra unor evenimente trecute, pe care nu le vom putea vedea, pe viu, niciodata. Altele ne amintesc de locuri si oameni ce ne-au impresionat in peregrinarile noastre.

Fotografiile se constituie intr-o materializare a memoriei noastre. Din aceasta multitudine de fotografii enumerate mai sus, doar o mica parte ne atrage atentia si sunt retinute in memoria noastra. Oare ce elemente diferentiaza putinele imagini retinute de foarte numeroasele care vor ajunge in cosul uitarii? Fotografia este arta de-a comunica “ceva” care ne-a impresionat, care ne-a trezit curiozitatea.

STRUCTURA CURSULUI
1. FOTOGRAFIA – limbaj pictural.
Domeniul fotografiei si caracteristicile ei.
2. APARATUL FOTOGRAFIC. CARACTERISTICI.
3. MATERIALE FOTOGRAFICE. Formarea imaginii fotografice.
4. TEHNICA FOTOGRAFIERII. Punctul de statie si rolul lui in plastica
imaginii.
5. LUMINA IN FOTOGRAFIERE. Proprietatile si functiile luminii.
6. GENURI DE FOTOGRAFII.
7. ESTETICA IMAGINII FOTOGRAFICE.
8. FOTOGRAFIA DIGITALA.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Tehnici de arta fotografica". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSJURNALISManaliza tehnicaarta foto
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...