Algebra abstracta

Incarcat la data: 05 Iulie 2011

Autor: garajdieru valentina

Pret: Gratuit

Numar pagini: 7

Tip fisier: zip

Marime fisier: 106456 kb

Polinoame simetrice si ecuatii algebrice

Am scris acest articol pornind de la numeroasele probleme de algebra cu polinoame simetrice intalnite in culegerile de probleme sau propuse la concursurile scolare.

 

Mai precis, incerc sa reamintesc cateva proprietati ale polinoamelor simetrice, antisimetrice si omogene si sa prezint cateva aplicatii interesante ale acestora .

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Algebra abstracta". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ALGEBRAEcuatiipolinoame
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...