Curs Algebra liniara. Geometrie analitica

Incarcat la data: 12 Ianuarie 2010

Autor: cheregi remus-darie

Pret: 100 credite

Numar pagini: 124

Tip fisier: zip

Marime fisier: 751 kb

1 (1 review)

Calculul vectorial este o creatie matematica, care isi afla originea in fizica (mecani- ca). in acest capitol prezentam operatiile cu vectori care constituie algebra vec- toriala. Vectorii sunt entitati matematice introduse pentru a reprezenta marimi mecanice ca: forta, viteza, acceleratia etc.

Fie S spatiul geometriei elementare definit cu axiomele lui Euclid (numit si spatiul fizic sau spatiul intuitiv ). Spatiul S este tocmai spatiul in care traim si este conceput ca o multime de puncte. Dreptele, planele sunt submultimi ale lui S. Punctul, dreapta, planul si spatiul S sunt notiuni primare legate prin anumite axiome, cunoscute din geometria elementara.

in geometrie, vectorii sunt segmente orientate, iar in fizica acele marimi repre- zentabile geometric prin segmente orientate. Astfel forta aplicata intr-un punct al unui sistem material este un vector legat.


 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Algebra liniara. Geometrie analitica". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: curs matematicaalgebra liniarageometrie analiticacalcul vectorial
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan