Curs Matematici pentru economisti

Incarcat la data: 09 Decembrie 2009

Autor: Tentu Anca

Pret: 100 credite

Numar pagini: 336

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1963 kb

Prezenta lucrare este destinata studentilor din facultatile de profil economic si acopera programa cursului de matematica, fiind redactata pornind de la programele analitice.


Cursul cuprinde prezentarile din punc de vedere teoretic ale urmatoarelor domenii: elementele de algebra liniara, programe liniara, elemente de analiza matematica, teoria probabilitatilor si statistica matematica, elemente de teoria grafurilor, elemente de matematici financiare, elemente de matematici actuariale, modele matematice de teoria stocurilor si elemente de teoria asteptarii.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Matematici pentru economisti". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSMATEMATICAmatematici speciale
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan