Linear Algebra

Incarcat la data: 19 Aprilie 2011

Autor: Admin

By Gilbert Strang - Massachusetts Institute of Technology
Licence: Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0

Course Description:
This is a basic course on matrix theory and linear algebra. Emphasis is given to topics that will be useful in other disciplines, including systems of equations, vector spaces, determinants, eigenvalues, similarity, and positive definite matrices.
Lectures:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lecture 21 - Eigenvalues and Eigenvectors

In this lecture, Professor Gilbert Strang provides an introduction to eigenvalues and eigenvectors.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Source: http://academicearth.org/courses/linear-algebra

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Linear Algebra". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.