Logica propozitiilor matematice

Incarcat la data: 12 Ianuarie 2011

Autor: Sajin Vadim

Pret: Gratuit

Numar pagini: 7

Tip fisier: zip

Marime fisier: 20 kb

Logica propozitiilor matematice

 

In logica, prin propozitie intelegem un enunt care poate fi ori adevarat ori fals. Oricarei propozitii i se asociaza o valoare de adevar: este sau adevarata – si atunci spunem ca are valoarea de adevar 1 – sau este falsa – si atunci spunem ca are valoarea de adevar 0. Nici o propozitie nu este in acelasi timp si adevarata si falsa.


Exemple de propozitii:
“2 + 3 = 6”
“Bucuresti este capitala Romaniei”
“5 este numar prim”
Prima din aceste propozitii are valoarea de adevar 0, celelalte doua au valoarea de adevar 1.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Logica propozitiilor matematice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: LOGICAMatematice