Curs Materiale in electronica. MATERIALE FERIMAGNETICE

Incarcat la data: 21 Iunie 2007

Autor: Gogoasa Alexandru

Pret: 80 credite

Numar pagini: 10

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

Scopul lucrarii
Scopul acestei lucrari este determinarea proprietatilor magnetice ale feritelor, in speta dependenta permeabilitatii magnetice a acestora functie de frecventa si de intensitatea campului magnetic in material.
I. Introducere teoretica
Feritele moi sunt materiale antiferomagnetice necompensate ale caror proprietati se datoreaza interactiunilor dintre ionii metalici ce apartin unor subretele magnetice diferite create de ionii de oxigen. In general, structura materialului are la baza doua tipuri de subretele ce prezinta magnetizare spontana cu momente magnetice neegale orientate antiparalel.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Materiale in electronica. MATERIALE FERIMAGNETICE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSMateriale in electronicaMATERIALE FERIMAGNETICE
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...