CURS STIINTA MATERIALELOR

Incarcat la data: 09 Noiembrie 2009

Autor: Duduia Corina

Pret: 100 credite

Diferenta energetica dintre banda de conductie si banda de valenta se numeste banda interzisa (Eg). Eg este energia pe care trebuie sa o aiba un electron de valenta pentru a putea face saltul din banda de valenta in cea de conductie.

O data ajuns in banda de conductie, electronul este liber sa se deplaseze prin tot materialul si nu mai este legat de nici unul dintre atomi.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CURS STIINTA MATERIALELOR". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...