Proiectarea asistata de calculator a sistemelor electrice

Incarcat la data: 22 Martie 2010

Autor: necunoscut

Pret: Gratuit

Numar pagini: 75

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1702 kb

1.    CAPITOL INTRODUCTIV
In cazul general, din punctul de vedere al complexitatii executiei, un aparat electric se compune din urmatoarele parti dinstincte (fig.1.1).

a) Detaliul (reperul de baza) reprezinta partea componenta elementara a aparatului, care se realizeaza dintr-o singura bucata de material, fara a se utiliza operatiile de asamblare (de exemplu, un bolt sau un surub).

b) Subansamblul reprezinta reuniunea a doua sau mai multe detalii.
Subansamblele pot fi demontabile sau nedemontabile; de asemenea, ele pot contine mai multe subansamble mai simple, putand exista subansamble de ordinul 2,3 etc.(de exemplu subansamblul contact fix tulipa).

c) Ansamblul reprezinta o parte componenta a aparatului, cuprinzand reuniunea mai multor detalii si subansamble destinate a indeplini aceeasi functie (de exemplu, ansamblul mecanismului de actionare dintr-un intreruptor).

In unele cazuri particulare, ansamblul se poate compune exclusiv din repere, fara a mai contine subansamble. Din punct de vedere al rolului pe care il ocupa in functionarea aparatului electric.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiectarea asistata de calculator a sistemelor electrice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CALCULATORProiectareactionari electrice
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan