Redresoare polifazate

Incarcat la data: 22 Martie 2010

Autor: necunoscut

Pret: Gratuit

Numar pagini: 21

Tip fisier: zip

Marime fisier: 6764 kb

Intr-o serie de domenii de utilizare, energia de c.c. are pondere mai mare decit energia de ca.; electrochimie, electroliza, incarcarea acumulatorilor, tractiune electrica etc.

Redresorul realizeaza transformarea energiei de curent alternativ de curent continuu in energie. Energia electrica se transmite de la reteaua de alimentare de ca. la receptorul (sarcina) de c.c.

Instalatiile mari consumatoare de c.c. utilizeaza in special redresoare poli-fazate, care prezinta o serie de avantaje fata de cele monofazate: incarcarea retelei de alimentare este mai uniforma, reducandu-se interferentele la functionarea cu alte echipamente conectate la aceeasi retea; tensiunea redresata este mai neteda, ceea ce determina eventuala utilizare a unor filtre de netezire mai simple; factorul de utilizare al transformatorului de alimentare este mai mare, obtinandu-se pentru o putere redresata data o reducere a gabaritului si pretului de cost.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Redresoare polifazate". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REDRESOR