CURS MEDICINA: TOXICOLOGIE - DROGURILE

Incarcat la data: 21 Octombrie 2009

Autor: berbece maria liliana

Pret: 100 credite

5 (1 review)

De ce se folosesc drogurile...
Imboldul de a-si depasi constiinta de sine este... o dorinta a sufletului.Cind,pentru indiferent ce motive,barbati si femei(si copii) nu reusesc sa se depaseasca prin veneratie,munca si exercitii spirituale,ei sint gata sa apeleze la surogatele chimice ale credintei.

Cannabis/Marijhuana
Cultivata de mii de ani
Ingredientul aciv este 9-tetrahidrocarbinol (THC)
Cai de administrare:
- inhalare (fumata)                                                
- ingerata (mestecata)
Efectul de virf-la 10-30 minute
Durata-1-4 ore                                                                                          

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CURS MEDICINA: TOXICOLOGIE - DROGURILE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.