Repuperarea Paraliziilor

Incarcat la data: 25 Ianuarie 2010

Autor: necunoscut

Pret: Gratuit

Numar pagini: 38

Tip fisier: zip

Marime fisier: 330 kb

Istoria acestei maladii a demonstrat ca exista mari diferente de concept si abordare cu implicatii evidente asupra evolutiei si a prognosticului, pe termen lung sau scurt. S-a incercat in mai multe randuri sa se ajunga la un acord general al modului de definire si a abordarii acestei maladii. Unificarea modului de abordare trebuie sa inceapa de la gasirea si folosirea unei terminlogii comune, a unor cuantificarilor clinice generale valabile la nivel mondial.

Paralizia cerebrala (PC) descrie un grup de tulburari permanente ale dezvoltarii motricitatii si posturii, ce determina limitarea activitatii, care sunt atribuite unor disfunctii nonprogresive ce apar in dezvoltarea encefalului fetal sau al copilului mic. Aceste tulburari motorii ale paraliziei cerebrale sunt adesea acompaniate de tulburari senzoriale, de perceptie, cognitive, de comunicare si comportament, epilepsie si afectari musculoscheletale secundare.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Repuperarea Paraliziilor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: RecuperarePARALIZIErecuperare medicala