Incarcat la data: 15 Februarie 2014
Autor: Saia MIrela
Pret: 50 credite
Numar pagini: 109
Tip fisier: zip
Marime fisier: 1735 kb
Cantitatea mare de apa folosita in comun de populatia unei localitati explica de ce, in cazul in care este impurificata, apa constituie un important factor de risc pentru sanatatea consumatorului.
Alterarea starii de sanatate a populatiei datorita consumului de apa potabila se poate datora proprietatilor organoleptice si compozitiei chimice particulare sau prezentei unor agenti biologici patogeni sau conditionat patogeni.
Bolile provocate sau favorizate de apa consumata (patologia hidrica) afecteaza, in general, un numar mare de persoane, uneori imbracând caracterul unor boli cu extindere in masa. Patologia hidrica poate fi determinata de compozitia chimica a apei (patologie hidrica de natura chimica, neinfectioasa) sau de flora microbiana patogena (patologia infectioasa).
Textul de mai sus reprezinta un extras din "Toxicologie alimentara". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare
Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.