Bazele merceologiei

Incarcat la data: 02 Decembrie 2011

Autor: Ionela N.

Pret: 80 credite

Numar pagini: 152

Tip fisier: zip

Marime fisier: 924952 kb

Satisfacerea nevoilor de consum ale populatiei intr-o societate civilizata, presupune existenta unui sortiment variat de produse.

 

Aceasta satisfacere este mult usurata in conditiile economiei de piata, la baza careia se afla proprietatea privata, care permite libera initiativa a agentilor economici in directia realizarii unei activitati economice eficiente. Economia de piata permite ca raportul de marfuri intre cercetare si oferta sa fie cat mai favorabil atat producatorilor, cat si consumatorilor.


Orice produs care prin proprietatile sale satisface necesitatile altor persoane decat ale producatorilor si face astfel necesara vanzarea - cumpararea prin intermediul pietei, se numeste marfa.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Bazele merceologiei". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PRODUSEMERCEOLOGIEeconomia de piata
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...