Curs Congelarea prin contact cu suprafete metalice racite

Incarcat la data: 10 Ianuarie 2010

Autor: lucrari licenta

Pret: 50 credite

Numar pagini: 24

Tip fisier: zip

Marime fisier: 686 kb

In cazul congelarii prin contact cu suprafete metalice, caldura este preluata de la produse, prin transfer direct, de catre suprafata racita. Racirea suprafetei se realizeaza fie cu un agent frigorific care vaporizeaza, fie cu un agent intermediar.


Transferul de caldura se realizeaza in cele mai multe cazuri exclusiv prin conductibilitate termica, fapt care reprezinta un avantaj energetic important in raport cu metoda de congelare prin convectie fortata la care se consuma energie electrica la ventilatoare. Congelarea prin contact direct cu suprafete metalice racite asigura durate mici ale procesului de racire, dar este pretabila doar produselor cu forme relativ regulate, de grosimi relativ mici.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Congelarea prin contact cu suprafete metalice racite". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSMERCEOLOGIEcongelarea
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan