Curs Ingineria calitatii

Incarcat la data: 19 Noiembrie 2010

Autor: Marius

Pret: 80 credite

Numar pagini: 30

Tip fisier: zip

Marime fisier: 499 kb

5 (1 review)

Cuvantul "calitate" isi are originea in latinescul "qualis", care se traduce prin "fel de-a fi". Cateva dintre principalele sensuri ale notiunii sunt urmatoarele: aptitudinea pentru utilizare (J. Juran); conformitatea cu necesitatile (P. Crosby); satisfacerea unei necesitati; gradul de satisfacere a consumatorului de prima data si de fiecare data; un cost mai mic pentru o utilizare data; conformitatea produsului sau a serviciului cu exigentele clientilor interni sau externi; a face lucrul potrivit de prima data etc.

Conform STAS 8402-1991, calitatea se defineste ca fiind "ansamblul de proprietati si caracteristici ale unui produs sau serviciu care ii confera acestuia aptitudinea de a satisface necesitatile exprimate sau implicite".
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Ingineria calitatii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CALITATEcurs inginerie