Lapte si produse lactate

Incarcat la data: 16 Martie 2010

Autor: marian

Pret: 50 credite

Numar pagini: 18

Tip fisier: zip

Marime fisier: 171 kb

5 (1 review)

Obtinute prin fermentatie acido-lactica (introducerea in lapte a unor microorganisme specifice)


Caracteristici:
- sunt mai bine tolerate de organism decat laptele (deoarece fermentii transforma lactoza in acid lactic)
- creste aciditatea ca urmare a acidului lactic sintetizat din lactoza
- se dezintegreaza partial proteinele
- sporeste cantitatea vitaminelor din complexul B, in urma actiunii fermentilor

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Lapte si produse lactate". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSMERCEOLOGIEproduse lactate
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...