Curs Centrele de interes/activitate

Incarcat la data: 03 Ianuarie 2010

Autor: rosu lavinia

Pret: Gratuit

Numar pagini: 63

Tip fisier: zip

Marime fisier: 29 kb

Centrul "Biblioteca" este spatiul in care copiii isi exerseaza limbajul sub toate aspectele sale (vocabular, gramatica, sintaxa, intelegerea mesajului) in timp ce comunica (verbal si nonverbal) sau asimileaza limbajul scris.

Desi se adreseaza preponderent domeniului DEZVOLTAREA LIMBAJULUI SI COMUNICARII, prin sarcinile formulate in acest centru, contributiile asupra dezvoltarii globale sunt multiple si pot include:
-dezvoltarea motricitatii fine,
-dezvoltarea abilitatilor de interactiune cu copiii de varsta apropiata,
-promovarea sanatatii si nutritiei,
-exersarea unor capacitati si atitudini in invatare (curiozitate si interes, initiativa, persistenta in activitate, creativitate).


Centrul „Biblioteca" trebuie sa fie de dimensiuni medii, dotat cu perne, covorase, scaune, o masa de scris si desenat unde copiii pot scrie felicitari sau chiar carti. Asezate ordonat pe rafturi, cartile trebuie expuse, astfel incat    copiii sa le gaseasca cu usurinta, sa aiba acces la ele si sa-si  poata alege una la care sa priveasca in liniste, asezati pe covor.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Centrele de interes/activitate". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.