CURS METODOLOGIE SI STATISTICA: ANALIZA IN COMPONENTE PRINCIPALE

Incarcat la data: 24 Septembrie 2009

Autor: TudorGabriela

Pret: 80 credite

Studiem cu ajutorul acestei metode un tabel indivizi x variabile, in cazul in care toate variabilele sunt numerice. Prezentam mai intai o abordare exploratoare care permite descrierea indivizilor in multiplele lor dimensiuni si vizualizarea acestor relatii intre variabile. Urmeaza analiza in Componente Principale (A.C.P.).

Aceasta metoda permite obtinerea unei harti a indivizilor in functie de asemanarile dintre ei si o harta a variabilelor in functie de corelatiile lor. Este de asemeni posibila obtinerea unei reprezentari simultane pe o harta a indivizilor si a variabilelor.

Mai mult, este necesar sa completam reprezentarea grafica a datelor ci o tipologie a indivizilor. Prezentam de asemeni metoda de clesificare ascendenta ierarhica care foloseste criteriului lui Ward, foarte bine adaptat la tratarea datelor numerice.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CURS METODOLOGIE SI STATISTICA: ANALIZA IN COMPONENTE PRINCIPALE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan