Curs Mijloace banesti

Incarcat la data: 30 Noiembrie 2009

Autor: Flavia F

Pret: 50 credite

Numar pagini: 19

Tip fisier: zip

Marime fisier: 58 kb

5 (1 review)

In conditiile de tranzitie la economia de piata, disponibilul banesc capata un caracter nou, prin influenta asupra situatiei financiare a intreprinderii, lichiditatii. Mijloacele banesti reprezinta mijloacele cele mai lichide a le intreprinderii.

Suma mijloacelor banesti reprezinta un interes pentru toti utilizatorii informatiilor contabile interne si externe, privind luarea unor decizii legate de activitatea intreprinderii. Prin urmare pentru derularea tranzactiilor schimbului de marfuri este nevoie nemijlocit de bani. Banii constituie elementul cheie al economiei de schimb monetar, rolul lor fiind independent de natura sistemului economic, de nivelul si structurile economice.

Scopul principal al evidentei contabile a mijloacelor banesti decontarilor si operatiunilor de creditare, este controlul disciplinei de casa si decontarilor, corectitudinea si eficienta folosirii mijloacelor banesti si creditelor, asigurarea integritatii banilor si a documentelor de casa. Teza de licenta „Contabilitatea mijloacelor banesti” cuprinde II capitole:
in I capitol „Componenta, caracteristica si clasificarea mijloacelor banesti” se releva insemnatatea, sarcinile...
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Mijloace banesti". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSBANImoneda si creditmijloace banesti
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan