Curs Moneda si finantarea economica

Incarcat la data: 27 Noiembrie 2009

Autor: dana, dana

Pret: 50 credite

Numar pagini: 1

Tip fisier: zip

Marime fisier: 18 kb

Moneda si finantarea economiei.Finantarea activitatii economice se realizeaza de catre mai multe mecanisme financiare.
     Aceasta finantare se realizeaza
-    prin intermedierea bancilor de unde si denumirea de intermediere bancara sau de bilant,sau
-    prin intermediul pietei de unde si denumirea de intermediere financiara sau de piata.

      Intermedierea financiara se desfasoara in principal pe piata capitalurilor(intra in aceasta acceptiune piata monetara si piata financiara).
          1)Intermedierea bancara-este denumita si de « bilant »deoarece ea reprezinta o operatiune in care bilantul este privit ca un ecran intre agent care are o anumita capacitate de finantare si acelasi agent care are un anumit necesar de finantare.
      Banca apare ca intermediar deoarece acorda imprumuturi si creanta sa se inscrie in « Activ » si se imprumuta,iar datoria sa se inscrie in « Pasiv ».
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Moneda si finantarea economica". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSFINANTEMONEDAcomunicare economica
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...