Curs Oracle Capitolul 10

Incarcat la data: 23 Noiembrie 2006

Autor: cornel sandulescu

Pret: 80 credite

Numar pagini: 19

Tip fisier: zip

Marime fisier: 17 kb

SQL*PLUS SI REPORTING
In acest capitol vom prezenta facilitatile pentru SQL*Plus.In particular, capitolul prezinta modul in care comenzile SQL*Plus pot fi folosite pentru a formata rezultatele cererilor in rapoarte simple.


Comenzi SQL si SQL*Plus
SQL*Plus este un mediu in care pot apare doua tipuri de comenzi :
Comenzi SQL (cum ar fi SELECT).
Comenzi SQL*Plus (cum ar fi SAVE).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Oracle Capitolul 10". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...