Curs Oracle Capitolul 15

Incarcat la data: 23 Noiembrie 2006

Autor: Iulia Andreea

Pret: 80 credite

Numar pagini: 9

Tip fisier: zip

Marime fisier: 10 kb

CONCURENTA SI BLOCAREA : O VEDERE GENERALA
Scopul acestui capitol este acela de a arata cum ORACLE gestioneaza blocarea.


Ariile acoperite sunt :
Tipuri si nivele de blocari
Blocarea normala
Blocari implicite si explicite
DEADLOCK
Blocari
ORACLE utilizeaza blocarile pentru a controla accesul concurent la date. Blocarile sunt mecanisme pentru a preveni interactiunea destructiva intre utilizatorii care acceseaza aceleasi date.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Oracle Capitolul 15". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSPROGRAMAREcurs informaticacurs oracle
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan