Curs Oracle Capitolul 18

Incarcat la data: 23 Noiembrie 2006

Autor: cornel sandulescu

Pret: 80 credite

Numar pagini: 11

Tip fisier: zip

Marime fisier: 11 kb

OBIECTE in BAZELE de DATE : SECVENTIALE si INDEXATE
Acest paragraf descrie cum se poate indexa o tabela pentru a imbunatati timpul de raspuns in cazul unei interogari.
Crearea si utilizarea accesului secvential este de asemenea discutata (aceasta permite atribuirea automata de numere de secventa unice in cadrul unei aplicatii.)


Generatorul de numere de secventa
In server-ul Oracle versiunea 6, generatorul de numere de secventa poate fi utilizat pentru a genera automat numere de secventa pentru rinduri in cadrul tabelelor. De exemplu se poate folosi generatorul pentru a produce cheii primare unice.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Oracle Capitolul 18". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: curs informaticacurs programarecurs oracle