Curs Oracle Capitolul 21

Incarcat la data: 23 Noiembrie 2006

Autor: Claudiu Baltazar

Pret: 80 credite

Numar pagini: 22

Tip fisier: zip

Marime fisier: 16 kb

INTERACTIUNEA CU ORACLE
In acest unit se va trata modalitatea de access la baza de date si de controlarea tranzactiilor, prin instructiuni SQL in PL/SQL. De asemenea veti vedea cum erorile cauzate de SQL pot fi tratate de catre rutinele de tratare a exceptiilor.


Comenzi SQL in PL/SQL
PL/SQL ofera citeva instructiuni procedurale pentru manipularea si testarea datelor, de multe ori fara sa avem nevoie sa apelam comenzi SQL. Aceasta metoda este preferabila, deoarece SQL face access la baza de date.
Oricum, cind vrem sa extragem informatii din baza de date, sau sa facem modificari atunci trebuie sa folosim SQL. PL/SQL suporta toate facilitatile DML si toate comenzile de control al tranzactiilor din SQL. Si, bineinteles, instructiunea SELECT poate fi folosita pentru a atribui variabilelor valori din liniile in tabele.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Oracle Capitolul 21". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs programarecurs oracle
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...