Curs Oracle Capitolul 3

Incarcat la data: 23 Noiembrie 2006

Autor: maria cantemir

Pret: 80 credite

Numar pagini: 12

Tip fisier: zip

Marime fisier: 11 kb

Rularea cererilor standard cu variabile substituite.
In acest capitol sunt descrise variabilele substituite.Variabilele substituite sunt folosite in declaratiile SQL si permite utilizarea valorilor specificate la rulare.


Variabile in SQL *Plus
In plus fata de variabilele pe care le vom vedea in limbajul PL/SQL, SQL*Plus este inzestrat cu doua tipuri de variabile ale sale:
Variabile legate
Utilizate pentru stocarea valorilor individuale ce pot fi asignate si citite in timpul rularii(vor fi discutate mai tarziu in acest curs).
Variabile substituite
Utilizate pentru stocarea partilor de text de comanda ,care sunt "editate" in comenzi inainte de executia lor.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Oracle Capitolul 3". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...