Curs Oracle Capitolul 5

Incarcat la data: 23 Noiembrie 2006

Autor: Iulia Andreea

Pret: 80 credite

Numar pagini: 29

Tip fisier: zip

Marime fisier: 22 kb

Alte functii singulare aplicate liniilor unei baze de date
In acest capitol vom trata functiile (de tip) referitoare la date calendaristice 'DATE', functiile de conversie si functii care accepta orice tip de data de intrare.


Functiile de tip data calendaristica
Aceste functii se aplica asupra datelor ORACLE.
Toate functiile de tip data calendaristica intorc valoarea tipului DATE cu exceptia lui MONTHS_BETWEEN care intoarce o valoare numerica.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Oracle Capitolul 5". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan