Interfete grafice

Incarcat la data: 16 Februarie 2010

Autor: Zaharia Cristina

Pret: 80 credite

Numar pagini: 125

Tip fisier: zip

Marime fisier: 3901 kb

Java este un mediu de programare ce ofera utilizatorului cadrul necesar si uneltele necesare pentru dezvoltarea aplicatiilor Java. Java este o tehnologie ce ofera suport dezvoltarii de aplicatii distribuite, independente de platforma.
Programele Java pot rula pe diferite tipuri de platforme, cu conditia ca pe aceste platforme sa fie instalata o masina virtuala Java deasupra platformei respective. Avantajul limbajului Java, comparativ cu alte limbaje de programare este conexiunea stransa cu tehnologia Internet.


Caracteristici ale limbajului Java
Caracteristicile limbajului Java care l-au facut si-l fac un limbaj de succes pe piata actuala de software sunt prezentate in continuare:
Simplitate
Limbajul Java prezinta concepte fundamentale care sunt deosebit de simple. Programarea Java se poate invata in cateva saptamani. Partile redundante din alte limbaje au fost indepartate si s-au pastrat doar partile strict necesare.
Tot in vederea simplitatii, tehnologia Java contine asa numitul Garbage Colector, care face ca programatorul sa nu mai aiba grija dezalocarii zonelor de memorie anterior alocate. Pentru cunoscatorii limbajului C++ acest lucru inseamna ca nu mai e nevoie de delete dupa new.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Interfete grafice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSINFORMATICAinterfete grafice
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...