Meteorologie

Incarcat la data: 08 Ianuarie 2010

Autor: Joita Ioana

Pret: Gratuit

Numar pagini: 8

Tip fisier: rar

Marime fisier: 1922 kb

1 (1 review)

Fisierul atsat cuprinde:
Curs De Meteorologie, Hidrologie Si Oceanografie
Obiectul Meteorologiei. Istoric. Metode De Cercetare
Meteorologie Si Hidrologie Marina: Anul II Si III.


Meteorologia este o ramura a stiintelor geofizice care se ocupa cu studiul atmosferei atat sub raportul însusirilor fizice, structurii si compozitiei sale cat si sub cel al proceselor si fenomenelor care au loc în cuprinsul ei. Termenul de meteorologie provine din limba greaca ( meteoron – fenomen atmosferic, logos- stiinta, cunoastere) .


Primele notiuni de meteorologie dateaza din timpul antichitatii grecesti. Aristotel este autorul primului tratat de mmeteorologie, realizat însa cu mijloace rudimentare de observatie si cu un numar redus de observatii concrete. 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Meteorologie". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan