Cursul de pedagogia educatiei

Incarcat la data: 23 Decembrie 2010

Autor: Gabriela H.

Pret: 80 credite

Numar pagini: 24

Tip fisier: zip

Marime fisier: 22 kb

Psihologia educatiei  este o ramura aplicativa a psihologiei generale. Psihologia generala a fost definita de James Wiliams (1990) ca fiind stiinta care se ocupa de studiul vietii mentale adica ansamblul proceselor si functiilor psihice precum si totalitatea reactiilor direct observabile adica comportamentale.Psihologia educatiei este stiinta care studiaza aspectele psihologice specifice activitatii de predare-invatare. Aceste aspecte psihologice sunt legate de / se refera la mecanismele psihice ale invatarii, personalitatea elevilor, personalitatea profesorului (competente didactice), aspecte psiho-sociale mediului scolar educativ.Se considera ca aceasta este o disciplina resursa pt ca ofera profesorilor strategii eficiente in interactiunea cu elevii pentru ai motiva sa invete, ai stimula sa se autodezvolte si sa obtina succese.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Cursul de pedagogia educatiei". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSEDUCATIEPSIHOLOGIEcurs pedagogie
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...