Istoria pedagogiei romanesti

Incarcat la data: 08 Februarie 2011

Autor: aioanei vasile

Pret: 100 credite

Numar pagini: 115

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1266 kb

O incursiune in istoria gandirii si practicii pedagogice romanesti nu reprezinta doar un act de reconstituire a trecutului paideutic, ci si un prilej de a releva dimensiunile valoroase ale unei traditii, care ne poate impulsiona si inspira in demersurile prezente si viitoare.

 

Indiferent de domeniul de cunoastere care ne preocupa, indiferent de practicile sociale in care ne angajam, nu descoperim adevarul si nu ridicam vreun edificiu indiferenti fiind la ceea ce au realizat inaintasii nostri.Descoperim adevaruri si ridicam edificii noi pornind de la ceea ce au aflat si au construit generatiile trecute, de la ceea ce s-a pastrat, ca fiind valoros, din opera lor. in pedagogie, ca si in alte domenii, eforturile de inovare, de reformare chiar, nu pot incepe prin a nega si darama totul, declarand ca ne dorim o constructie noua, facuta din cu totul alte materiale decat cele folosite inainte.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Istoria pedagogiei romanesti". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan