Pedagogie educationala

Incarcat la data: 24 Ianuarie 2010

Autor: Feier Alexandra

Pret: 100 credite

Numar pagini: 109

Tip fisier: zip

Marime fisier: 854 kb

Disciplina "Psihologie educationala si Psihologia dezvoltarii", realizeaza o integrare a cunostintelor de baza din domeniul psihologiei educationale si dezvoltarii, avand ca scop formarea viitoarelor cadre didactice din perspectiva modelului scientist-practitioner (cercetator ce aplica permanent rezultatele in practica). Structura cursului reflecta aceasta orientare facilitand familiarizarea studentilor cu principalele teorii psihologice din domeniul educational, cu accent asupra unor dimensiuni aplicative, precum si dezvoltarea gandirii critice si a capacitatii studentului de a sintetiza datele bibliografice sub forma unor referate.


Psihologia educationala este un domeniu interdisciplinar, care aplica cunostintele si tehnicile psihologice validate stiintific, in domeniile predarii, evaluarii si managementului clasei. Psihologia educationala este prin definitie o stiinta aplicata. Acest lucru inseamna ca aplica cunostintele si tehnicile psihologice, validate stiintific in arii/domenii ca: managementul invatarii/comunicarii, expertiza in predare, motivatia scolara, etc.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Pedagogie educationala". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSPEDAGOGIEconsiliere educationala
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan