Psihologie Pedagogica

Incarcat la data: 15 Ianuarie 2011

Autor: Ciobanu Ionut Robert

Pret: 100 credite

Numar pagini: 74

Tip fisier: zip

Marime fisier: 855 kb

Curs - Psihologie Pedagogica

 

Psihologia educatiei reprezinta o aplicare a psihologiei si a metodelor acesteia in cadrul studierii proceselor de predare si invatare. In principal, psihologia educatiei se focalizeaza asupra interactiunilor dintre particularitatile dezvoltarii umane, cognitie, metode de instructie, masurare si evaluare.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Psihologie Pedagogica". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PEDAGOGIE
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan