Curs Clase si obiecte introducere in PHP

Incarcat la data: 24 Noiembrie 2006

Autor: Gogoasa Alexandru

Pret: 50 credite

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 6 kb

Clase si obiecte
O clasa este o colectie de variabile si de functii care utilizeaza aceste variabile. O clasa se defineste utilizand urmatoarea sintaxa:


class Cart
{
   var $items;   // Tablou asociativ de articole
   // Adauga $num articole de tipul $artnr
   function add_item( $artnr, $num)
   {
      $this->items[ $artnr] += $num;
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Clase si obiecte introducere in PHP". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs informaticacurs php
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...