Curs Expresii regulate Perl-Compatible

Incarcat la data: 24 Noiembrie 2006

Autor: cornel sandulescu

III. Functii cu expresii regulate (Perl-Compatible)
Sintaxa pentru pattern-ul folosit in aceste functii este asemanatoare cu cea din functiile Perl. Orice expresie trebuie delimitata de 2 aceleasi caractere, de exemplu slash (/).

Ca delimtatori pot fi folositi orice caracter in afara de cele alfanumerice si backslash (\). Daca caracterul delimitator este folosit in expresie el trebuie securizat (precedat de backslash).
Dupa caracterul delimitator de sfarsit pot aparea modiifcatorii care fac potrivirea. Vezi Modificatori pattern
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Expresii regulate Perl-Compatible". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: curs informaticacurs phpcurs formator
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan