Curs Expresii

Incarcat la data: 24 Noiembrie 2006

Autor: Claudiu Baltazar

II.5 Expresii
Expresiile sunt cele mai importante constructii ale PHP; in PHP aproape orice scrieti este o expresie. Cea mai simpla si corecta modalitate de a defini o expresie este orice are o valoare. Cele mai simple expresii sunt constantele si variabilele.


Exemplu:
$a = 5;In aceasta constructie 5 este o expresie constanta. De asemeni, functiile sunt expresii deoarece returneaza valoare.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Expresii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSINFORMATICAcurs php
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...