Curs Referinte

Incarcat la data: 24 Noiembrie 2006

Autor: Claudiu Baltazar

Pret: 50 credite

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 6 kb

5 (1 review)

II.10 Referinte
Ce sunt referintele?
In PHP referintele reprezinta posibilitatea de a referi continutul unei variabile prin nume diferite. In PHP numele unei variabile difera de continutul variabilei, deci un anumit continut poate fi identificat prin nume diferite.


Ce fac referintele?
Referintele PHP permit referirea aceluiasi continut prin doua variabile diferite. Cand scrieti:
$a = &$b;inseamna ca $a si $b indica aceeasi variabila.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Referinte". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: curs informaticacurs phpcurs formator
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan