Curs Politologie

Incarcat la data: 15 Iunie 2015

Autor: Pop Iuluana

Pret: 50 credite

Numar pagini: 35

Tip fisier: zip

Marime fisier: 382 kb

O parte considerabila a manualului se refera la principiile statului de drept si la institutiile specifice ale democratiei modeme, la procedurile si sistemele electorale, la functiile si organizarea partidelor, la doctrinele politice modeme si la dezbaterile ce au loc in ultima perioada cu privire la rolul factorilor politici in lumea globalizarii. 

 

Pentru a ilustra mecanismele sistemului democratic, raporturile sale cu structurile economice, sociale si culturale, m-am referit la procedurile si structurile functionale din societatile cu democratie consolidata, dar am facut apel si la realitatile politice din spatiul romanesc actual, considerand ca studentii trebuie sa cunoasca si sa inteleaga procesele de constructie institutionala a democratiei in perioada tranzitiei postcomuniste, modul in care partidele si actorii scenei politice se raporteaza la agenda problematica a societatii.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Politologie". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan