Protectia si securitatea sistemelor informationale - elaborarea politicii de securitate

Incarcat la data: 14 Octombrie 2010

Autor: Marius

Pret: 50 credite

Numar pagini: 16

Tip fisier: zip

Marime fisier: 37 kb

Politica de securitate privind controlul accesului in Biblioteca FEAA  are drept autori Consiliul Facultatii, ce este format din Decan, Prodecani si Cancelarul Facultatii. Decanul raspunde de calitatea intregului proces de invatamant si cercetare din facultate, iar prodecanii au responsabilitati pe domeniile de activitate ale Facultatii, constituite si repartizate in conformitate cu Regulamentul de functionare, asigura conducerea lor curenta, potrivit atributiilor acordate de Consiliul Facultatii.

3. Persoanele responsabile cu aplicarea politicii de securitate
Administratorul sef este responsabil de aplicarea acestei politici si de asigurarea respectarii acesteia de catre persoanele care folosesc resursele informationale din cadrul bibliotecii, respectiv studentii si cadrele didactice care dispun de permise.

4. Scopul politicii de securitate
Scopul acestei politici il reprezinta protejarea resurselor informationale din cadrul bibliotecii impotriva accesului neautorizat si sustragerii materialelor diponibile, asigurarea unei atmosfere adecvate de studiu precum si folosirea internetului in scopuri didactice si pentru o perioada de timp delimitata.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Protectia si securitatea sistemelor informationale - elaborarea politicii de securitate". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: FACULTATEACURSPolitica
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan