Curs Prelucrarea Semnalelor si imaginilor. CONVERTORUL CU ZGOMOT REDUS (LNC= LOW NOISE CONVERTOR)

Incarcat la data: 21 Iunie 2007

Autor: luminita carol

Pret: Gratuit

Numar pagini: 1

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

Intrarea LNC contine o tija carea capteaza E din campul electromagnetic( traductor de camp) si o transforma in tensiune.Tija are directia campului electric.
 Sch bloc:Amplif cu zg redus->Mixer->1)Amplif si ->2)OL(oscilator local)
-amplif cu zgomot redus e realizat cu tranzistoare cu GaAs
-fin=10,95-11,7MHz si fol=10GHz=>fout=0,95-1,7 GHz.


Banda folosita se numeste banda Ku de microunde:10,95-11,7GHZ;11,7-12,5GHz Direct Broadcast by Satelite;12,5-12,75.Initial era folosita pt comunicatii cu sateliti,apoi s-a folosit pt TV.Se mai foloseste si banda C=3,7-4,2GHz.Osc local are oscilator cu dielectric(lucreaza in cond de temp –40 grd C + 60grd C) si are bucle de reactie negativa.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Prelucrarea Semnalelor si imaginilor. CONVERTORUL CU ZGOMOT REDUS (LNC= LOW NOISE CONVERTOR)". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSPrelucrarea semnalelorpret redus
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan