Curs Prelucrarea si analiza imaginilor. CARACTERIZAREA CONTURURILOR

Incarcat la data: 21 Iunie 2007

Autor: maria cantemir

Pret: 80 credite

Numar pagini: 35

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

Semnatura formei
Semnatura unei forme este o functie scalara de o variabila, asociata unei forme plane. Semnatura este definita de distanta de la un punct de referinta fixat x (In general centrul de greutate al formei) la fiecare punct de pe conturul (frontiera) formei.


Aceasta distanta este exprimata (saumasurata) in functie de unghiul la centru θ realizat de punctul curent de pe contur cu axa orizontala de referinta, dx(θ) sau in functie de abscisa curbilinie ρ (lungimea conturului cuprins intre punctul curent si punctul in care axa de referinta intersecteaz a conturul), dx(ρ). Semnatura formei este o reprezentare reversibila (cunoscand semnatura se poate reconstrui conturul obiectului). Figurile 9.1 si 9.2 prezinta semnaturile unor forme poligonale.
Semnatura unui patrat ca functie de unghiul la centru; punctul de referinta este centrul de greutate, axa de referinta este orizontala.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Prelucrarea si analiza imaginilor. CARACTERIZAREA CONTURURILOR". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScaracterizarea lui Ionanaliza comparativa
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan