Curs Prelucrarea si analiza imaginilor. INTRODUCERE, ELEMENTE DE MORFOLOGIE MATEMATICA

Incarcat la data: 13 Mai 2007

Autor: Claudiu Baltazar

Pret: 100 credite

Numar pagini: 145

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

Prelucrarea si analiza imaginilor (numita adeseori prescurtat doar prelucrarea imaginilor) s-a nascut datorita ideii si necesitatii de a inlocui observatorul uman printr-o masina. Este important de precizat ca analiza imaginilor a mers mai departe decat simpla inlocuire a observatorului uman, deoarece au aparut solutii novatoare pentru probleme cu care acesta nu mai fusese confruntat - ca in cazul imaginilor non-vizibile (imagini acustice, ultrasonore, radar).

Dupa cum se remarca in [9], prelucrarea imaginilor inglobeaza posibilitatea de a dezvolta masina totala de viziune, capabila sa realizeze functiile vizuale ale oricarei vietuitoare (desigur, dupa realizarea a importante dezvoltari teoretice si tehnologice).
"Image processing holds the possibility of developing the ultimate machine that could perform the visual functions of all living beings".

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Prelucrarea si analiza imaginilor. INTRODUCERE, ELEMENTE DE MORFOLOGIE MATEMATICA". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSMEDIAFOTOGRAFIEINTRODUCEREelemente definitoriicurs formator
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...