Curs Prelucrarea si analiza imaginilor. SEGMENTAREA SI MODELAREA HISTOGRAMEI

Incarcat la data: 21 Iunie 2007

Autor: Iulia Andreea

Pret: 50 credite

Numar pagini: 7

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

Lucrarea urmareste modul in care o histograma oarecare poate fi modelata ca o mixtura de distributii, in particular Gaussiene (normale).


Mixturi de distributii si separabilitatea modurilor
O mixtura de distributii este o combinatie liniara (ponderata) convexa a unor functii de distributie (functii de densitate de probabilitate). Cazul cel mai des folosit este acela al unei mixturi de distributii Gaussiene.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Prelucrarea si analiza imaginilor. SEGMENTAREA SI MODELAREA HISTOGRAMEI". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSModelareaanaliza comparativa
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan