Curs Programare Orienata pe Obiecte. MEDIUL DE DEZVOLTARE DEVELOPER STUDIO

Incarcat la data: 13 Mai 2007

Autor: Gogoasa Alexandru

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

Programarea orientata pe obiecte este o metoda de programare in care programele sunt organizate ca si colectii de obiecte cooperante, fiecare dintre ele reprezentand o instanta a unei clase, iar clasele sunt membre ale unei ierarhii de clase, corelate intre ele prin relatii de mostenire.


Limbajul C++ este unul dintre cele mai utilizate limbaje de programare orientate pe obiecte; compilatoare, biblioteci si instrumente de dezvoltare a programelor C++ sunt disponibile atat pentru calculatoarele personale cat si pentru cele mai dezvoltate sisteme si statii de lucru.


In cadrul laboratorului de POO se va folosi Microsoft Visual C++ 6.0 ruland sub sistemul de operare Windows XP. in aceasta lucrare de laborator, veti incepe sa invatati cateva dintre conceptele de baza ale limbajului C++ si veti crea un program simplu in mod consola.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Programare Orienata pe Obiecte. MEDIUL DE DEZVOLTARE DEVELOPER STUDIO". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs informaticacurs dezvoltare rurala
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...