Proiectarea sistemelor informatice

Incarcat la data: 12 Februarie 2010

Autor: nina neculai

Pret: 50 credite

Numar pagini: 87

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1744 kb

In informatica, la fel ca in orice stiinta se opereaza cu notiuni, concepte, marimi primare si derivate. Aceste concepte, notiuni sunt corelate prin legi pentru descrierea diferitelor fenomene si aplicatii care ii sunt proprii. Determinarea si definirea acestor concepte si legi in mod riguros si clar, permite si usureaza abordarea, intelegerea si insusirea informaticii ca stiinta si ca meserie.


Legea care se are in vedere inainte de toate, este legea potrivit careia calitatea informatiilor de iesire dintr-un sistem este in functie de calitatea informatiilor la intrarea in sistem. Informatica a aparut ca stiinta in al cincilea deceniu al secolului nostru, in stransa legatura cu aparitia si dezvoltarea calculatoarelor electronice. Din acest motiv informatica a fost un timp denumita "stiinta calculatoarelor".

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiectarea sistemelor informatice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSINFORMATICAbaze sisteme
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan