Instrumentele de aplicare a politicii de mediu

Incarcat la data: 03 Ianuarie 2011

Autor: claudia nae

Pret: 50 credite

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 11 kb

Evolutia politicii de mediu si schimbarile inregistrate de aceasta de-a lungul timpului sunt reflectate nu numai de obiectivele si prioritatile acesteia dar si de numarul in continua crestere al instrumentelor sale de implementare.
            
Instrumentele politicii de mediu pot fi definite ca un mecanism de baza, care stau la dispozitia guvernelor statelor membre ale UE prin care pot influenta si organizatiile pentru a schimba mentalitatea acestora in directia necesara atingerii obiectivelor si scopurilor dorite.
            
Pentru aplicarea politicii de mediu in UE se utilizeaza trei tipuri de instrumente si anume:  instrumente legislative; instrumente tehnice; instrumente economico-financiare.
            
Fiecarui tip de instrument ii corespunde o multitudine de mijloace de implementare a politicii de mediu care pot fi definite ca metode sau unelte auxiliare care pot ajuta componenta operationala in intentia de a alege strategia politica si setul de instrumente intr-un mod mai eficient si efectiv.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Instrumentele de aplicare a politicii de mediu". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MEDIUPoliticacurs protectie
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan