Psiholologia sociala aplicata si metodologie

Incarcat la data: 12 Februarie 2010

Autor: necunoscut

Pret: 50 credite

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 52 kb

Elemente de metodologie a plicatiilor
In anii '50 si '60, psihologii sociali au perfectionat metodele de cercetare in vederea dezvoltarii stiintei findamentale. Intr-un studiu experimental tipic, subiectii, de obicei studenti, vin la laborator si sunt repartizati la intamplare in diferitele conditii experimentale.


Fara sa dezvaluie adevaratul scop al studiului, experimentatorul manipuleaza o variabila independenta (de pilda, frustrare si non-frustrare) si masoara o variabila dependenta (de pilda, agresivitatea) in timp ce controleaza variabilele parazite (de exemplu, temperatura camerei).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Psiholologia sociala aplicata si metodologie". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSMETODOLOGIEPSIHOLOGIEAPLICATAasistenta sociala crestinism